07:002021-11-18

Jula Outlet lanseres i Norge

outlet_IMG_0846.jpg

Jula lanserer nå sitt outletkonsept i Norge, og først ut er Sandvika. – Vi er glade for at vi nå kan utvide virksomheten ytterligere ved å åpne vår første Jula Outlet i Norge, sier Karl-Johan Blank, Julas eier og konsernsjef.

Julas outlets vil styrke Julas posisjon som et lavprisalternativ og få flere kunder til å besøke Jula. Samtidig er det en viktig del av Julas bærekraftsarbeid, da det gir mulighet til å minimere bruk og kast, og forlenge levetiden på produktene.

18. november åpner Jula Outlet i Sandvikas varehus, og arealet som er satt av til outleten i varehuset er på ca. 400 m2 med egen innredning. Det er på mange måter sortimentet som kommer til å styre innredningen.

Kunden skal bli nysgjerrig og overrasket

– Jeg vil benytte anledningen til å gratulere varehusene som har mulighet til å åpne et outlet. Det er et morsomt og spennende sortiment å jobbe med, og fremfor alt skaper det nye fantastiske forretningsmuligheter. Kunden vet aldri på forhånd hva man kan forvente å finne på Julas outlet, men bør være nysgjerrig og overrasket, og oppleve at de har gjort et reelt kupp. Derfor vil vår outlet også ha et dynamisk sortiment som skaper nysgjerrighet blant kunden, sier Johnny Albøge, COM Jula Norge.

En investering i fremtiden

– Vår gode erfaring fra det svenske markedet gjør at vi nå velger å gå videre og introdusere vårt outletkonsept i Norge.Vi ser frem til å tilby vår outlet til våre norske kunder. Denne satsningen styrker vår posisjon i markedet ytterligere, og Jula Outlet er en viktig del av vår fremdriftsplan, avslutter Karl-Johan Blank.

Markedsføringen av Jula Outlet foregår digitalt på varehusets nettsider i jula.no.

outlet_IMG_0846.jpg
kk_5.jpg

For spørsmål kontakte:

Johnny Albøge, COM Jula Norge, email johnny.alboge@jula.no

Maren Aune, Markedskoordinator Jula Norge, email maren.aune@jula.no
Pressbilder

Nyhetsrum bilder och logotyper

Pressbild_Skara Konsthotell_Bygggnad_Edit_2023.png
CL_utbyggnad_ska_37.jpg
Micael Worbin.JPG
Mattias Tambour, Hotellchef Gyllene Uttern
Hooks_Logo_PMS357.png
34 Pressbilder_Julahotell_Stadshotellet_Rum_2023.jpg
KJB Storefront 1.jpg
Eva Sara .jpg
Se alla