Marknad

Kategori

Pressbilder

Ladda ner pressbilder och logotyper

Jula Stadshotell Skara 202208_0.jpg
Ryttare med vit häst
Hooks_Logo_PMS357.png
jula_miljo_energi_logo_RGB_JPEG.jpg
353 GylleneUttern_Hund_2023.jpg.jpg
First sod Marjarp
Johan Sjöhagra i varuhus_0.jpg
First sod Marjarp_1
Se alla

Kontakt

Om ni har några frågor om Jula Holdings pressmeddelanden och nyheter, kontakta oss på mail eller telefon

08:002023-09-19

Premiere for Jula på Alna i Oslo – «fantastisk beliggenhet»

Jula Skylt.jpg

Jula fortsetter å ekspandere på det norske markedet, og nå er det premiere for Jula på Alna i Oslo. 20. september åpnes portene til det nye Julavarehuset.

− Vår nye etablering på Alna er på en fantastisk beliggenhet som vi har jobbet med i mange år. Det har vært et langt prosjekt som vi har hatt med oss helt siden vi startet i Norge. Opp gjennom årene har vi sett på mange ulike løsninger som det av forskjellige grunner ikke har blitt noe av. Men noen ganger funker det, og her får vi nå et Julavarehus på Norges beste handels- og skiltbeliggenhet. Her får vi virkelig nærhet til våre trofaste kunder, og kan dessuten tilby vårt populære sortiment til nye kunder på en god måte, og det føles selvfølgelig svært bra, sier Karl-Johan Blank, Julas eier.

Jula styrker tilstedeværelsen i den viktige hovedstadsregionen. I mai i år etablerte vi et nytt Julavarehus i Grini, og nå åpnes Alna, som blir det 41. Julavarehuset i Norge (totalt er det nå 128 Julavarehus).

– Det føles veldig bra å åpne på Alna. Det er ikke ofte at vi får mulighet til å åpne et varehus på en så fantastisk beliggenhet. Vi ser stort potensial for varehuset på en eiendom med en god og tydelig skiltplass ved E6. Det innebærer at vi nå styrker Julas tilstedeværelse ytterligere i den viktige Oslo-regionen, sier Johnny Albøge, Julas landssjef i Norge.

Beste beliggenhet

Julas varehus på Alna får en av Norges beste handels- og skiltbeliggenheter like ved E6. På Alna vil Jula ha sitt nyeste konsept, og kundene vil bli tilbudt det brede sortimentet på en svært god måte.

Totalt vil det være ansatt rundt 20 Jula-medarbeidere i det nye varehuset.

Sterk ekspansjon

Selv om det er litt krevende tider, fortsetter Jula å ekspandere på det norske markedet.

– Ekspansjon er viktig for Jula. At vi fortsettere å etablere varehus og utvikle handelen for kundene våre, viser styrken i Julas organisasjon og tilbud, sier Johnny Albøge.

Det første Julavarehuset i Norge (Trondheim) åpnet i 2008.

– Det er utrolig gøy og føles veldig bra at Jula er populært på det norske markedet, og at kundene liker konseptet vårt. Samtidig er det vanskelig å få tak i gode beliggenheter i Oslo-regionen. At vi åpner på flere attraktive beliggenheter i 2023 føles veldig bra, og styrker varemerket vårt ytterligere i Norge, sier Karl-Johan Blank, Julas eier.

Jula Skylt.jpg
Karl-Johan Blank.jpg

Spørsmål kan rettes til:

Johnny Albøge, Country Manager Norway, +47 90 68 00 08, johnny.alboge@jula.no

Erik Hedlund, Store Manager Alna, +47 91 75 47 82, erik.hedlund@jula.no
Pressbilder

Nyhetsrum bilder och logotyper

HQ CL Hööks.JPG
Marjarp 202302 3_50034.jpg
Bild 3.jpg
Karl-Johan Blank.png
Johan Sjöhagra
Annika Carlström Hotellchef Gysinge Herrgård
Invigning VA„SH 221215 57_0.jpg
Kristin Boman 230529 (1)_0.jpg
Se alla