Marknad

Kategori

Pressbilder

Ladda ner pressbilder och logotyper

Annika Carlström Hotellchef Gysinge Herrgård
First sod Marjarp
Magnus Kristoferson_220524.jpg
Eva Sara .jpg
Hööks 2.jpg
Bild 3.jpg
Karl-Johan_Blank – hela bilden
Ryttare med häst
Se alla

Kontakt

Om ni har några frågor om Jula Holdings pressmeddelanden och nyheter, kontakta oss på mail eller telefon

10:582023-11-07

Jula styrker tilstedeværelsen i Bergen

Invigning_VIS_170615_02.jpg

I løpet av neste år, åpner Jula et nytt varehus på Straume.

Straume ligger vest for Bergen i Øygarden kommune.

– Med Julas etablering på Straume styrker vi ytterligere tilstedeværelsen i Bergen. Vi har nå dekket de mest befolkede områdene og kan tilby våre kunder i regionen lett adkomst til et av våre varehus, sier Albøge, Country Manager Norway.

Straume er et raskt voksende handelsområde, og Jula etablerer seg nå i nærheten av Sartor Storsenter, et av Norges største kjøpesentre med omtrent 115 butikker. Julas varehus kommer til å bli omtrent 3000 kvadratmeter stort.

– Ekspansjon ligger i vårt DNA. Vi vil motivere mennesker til å gjøre hverdagen enklere og skape et aktivt og givende liv. Og vi sikter alltid høyere! Med vår kommende etablering på Straume, blir vi enda mer synlige på det norske markedet, sier Johan Sjöhagra, Administrerende direktør i Jula.

Utmerket beliggenhet

Julas varehus på Straume vil ligge på en høyde ved kjøpesenteret. Det er en utmerket beliggenhet, og Julas flagg og skilt blir godt synlige.

– Straume blir dessuten Julas andre etablering i og omkring Bergen, litt lenger vest. Mange folk som bor vest for Bergen har sine arbeidsplasser i Bergen, og handler på dette handelsområdet på vei til eller fra jobb. Det er enkelt å kjøre av fra hovedveien som går forbi kjøpesenteret, så adkomsten til varehuset er svært enkel. Dette dekningsområdet vest for Bergen har vært en hvit flekk på Jula-kartet, og med denne etableringen kommer vi til å løse dette og kunne tilby hjemmefikserne i området et Jula-varehus i nærområdet, sier Johnny Albøge.

Straume er også et stort dekningsområde med omtrent 80 000 innbyggere som bor i et område innen 40 minutter fra varehuset.

– I flere år har vi tenkt på å etablere oss i området. Vi har sett på mange ulike plasseringer, men ingen føltes rett for oss. Nå har vi funnet en kjempeflott plassering som vi har troen på, sier Johan Sjöhagra.

Invigning_VIS_170615_02.jpg

Spørsmål kan rettes til:

Johnny Albøge, Country Manager Norway, +47 90 68 00 08, johnny.alboge@jula.no
Pressbilder

Nyhetsrum bilder och logotyper

GK_Blanks_RGB.jpg
Vindkraftverk_231025 1.jpg
Jula Marjarp flygfoto 22 sept 2020.jpg
6 GylleneUttern_Flygbild_2023.jpg
Jula Stadshotell Skara 202208_0.jpg
Johan Sjöhagra i varuhus_0.jpg
Invigning_HAS_200625_76.jpg
Magnus Kristoferson
Se alla