Marknad

Kategori

Pressbilder

Ladda ner pressbilder och logotyper

jula_logistics_logo_RGB_JPEG.jpg
Micael Worbin.JPG
First sod Marjarp_1
6 GylleneUttern_Flygbild_2023.jpg
Jula Front
Marjarp 220509 (1)_50034.jpg
First sod Marjarp
Jula Stadshotell Skara 202208_0.jpg
Se alla

Kontakt

Om ni har några frågor om Jula Holdings pressmeddelanden och nyheter, kontakta oss på mail eller telefon

09:502023-09-21

Jula avaa viisi uutta myymälää Suomessa

Karl-Johan Blank.jpg

Jula jatkaa laajentumistaan Suomessa. Syksyn aikana ruotsalainen ”tee-se-itse”-ketju avaa viisi uutta myymälää.

Ensimmäisenä vuorossa on Jula Hyvinkää, joka avaa ovensa 21. syyskuuta

Näemme Suomen markkinoilla paljon potentiaalia emmekä aio taloussuhdanteesta huolimatta hidastaa laajentumistahtia, Julan omistaja Karl-Johan Blank kertoo.

Jula on yksi Ruotsin suurimmista vähittäiskauppaketjuista, ja sillä on myymälöitä ja verkkokauppa Ruotsissa, Norjassa, Puolassa, Suomessa ja Itävallassa. Ketju tarjoaa ”tee-se-itse”-ihmisille laajan valikoiman tuotteita kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan edulliseen hintaan. Vuonna 1979 perustetun perheyrityksen liikevaihto on noin miljardi euroa.

 

Upea vastaanotto Suomessa

Jula näkee Suomen markkinoilla paljon potentiaalia, eikä aio taloussuhdanteesta huolimatta hidastaa laajentumistahtiaan.

 

Meillä on kunnianhimoinen laajentumissuunnitelma Suomessa, vaikka vähittäiskaupan näkymät ovat haastavat. Tartumme kaupankäynnille otollisiin tilaisuuksiin. Perheen pitkän aikavälin suunnitelmana on laajentua nopeasti suomalaisten asiakkaiden saataville, sillä olemme tavoittaneet heidät todella hienosti. Tämä on mahdollista, koska konseptimme ja edullinen valikoimamme on hyvin suosittu. Suomen kasvava Jula-tiimi, jota Jaakko vetää, pohjustaa tätä mahtavalla työllään, Karl-Johan Blank sanoo.

 

Kaikki kodinfiksaajat ovat tervetulleita

Julan myymälässä Hyvinkäällä on 2 700 neliötä, ja sen valikoimassa on noin 15 000 tuotetta.

 

– On mahtavaa, että voimme vihdoin avata Hyvinkäällä ja toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi suureen, hienoon ja hyvin varusteltuun myymäläämme. Tiedämme, että monet suomalaiset tykkäävät kodin fiksailusta, ja toivon, että vierailu myymälässämme tai verkkosivuillamme inspiroi heitä, Jula Suomen maajohtaja Jaakko Soini sanoo.

 

Tietoa Julasta

Jula Industri perustettiin vuonna 1979 perheyrityksenä Jultorpin maatilalla Skaran ulkopuolella. Karl-Johan Blank, Julan omistaja, on ollut yrityksessä alusta alkaen ja rakentanut sitä. Viime vuosina yritys on kehittynyt Jula Holding -konserniksi, yhdeksi Ruotsin suurimmista yksityisomistuksessa olevista konserneista, ja se toimii vähittäiskaupan, kiinteistö-, rahoitus-, logistiikka-, hotelli-, ympäristö- ja energia-aloilla. Jula Holding -konsernin pääkonttori sijaitsee Skarassa Ruotsissa. Konsernissa on noin 4 500 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli yli 10,7 miljardia kruunua. Lisätietoja osoitteessa www.julaholding.com.

 

Jula aloitti vähittäiskauppayrityksenä, ja se tarjoaa ”tee-se-itse”-ihmisille laajan ja huolellisesti valitun valikoiman tuotteita kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan edulliseen hintaan. Tuotteita myydään vahvan verkkokaupan kautta ja yhteensä 127 myymälässä, joista 66 on Ruotsissa, 40 Norjassa, 19 Puolassa ja 2 Suomessa.

Lisää Julan historiasta voit lukea täältä: https://history.jula.com/.

Lisätietoja:

Jaakko Soini, maajohtaja Jula Finland OY

Sähköposti jaakko.soini@jula.com

Puh. +358 40 835 2791

 

 

 

Karl-Johan Blank.jpg
Jaakko Soini_Country Manager_Jula Finland.jpgPressbilder

Nyhetsrum bilder och logotyper

Picture1.jpg
Marjarp 202302 7_50034.jpg
Pressbild_Skara Konsthotell_Bygggnad_Edit_2023.png
Spadtag_Marjarp_3.jpg
wastgotafinans_logotype_small.png
CL Skara flygbild 210823 A 4_3 Standard Fullscreen_0.jpg
Mattias Tambour, Hotellchef Gyllene Uttern
Invigning_Reso_160323__c7a2398_m.jpg
Se alla