Marknad

Kategori

Pressbilder

Ladda ner pressbilder och logotyper

KJB Storefront 1.jpg
6 GylleneUttern_Flygbild_2023.jpg
Mikaela Grundström_JulaHotell_Porträtt_6000x4000 3.jpg
Invigning VA„SH 221215 57_0.jpg
jula_hotell_logo_without_underline_RGB_JPEG.jpg
Annika Carlström Hotellchef Gysinge Herrgård
wastgotafinans_logotype_small.png
department-stores_norway_tonsberg_0.jpg
Se alla

Kontakt

Om ni har några frågor om Jula Holdings pressmeddelanden och nyheter, kontakta oss på mail eller telefon

06:002023-04-20

Jula avaa lisää tavarataloja Suomessa

Jula Front1.png

Jula pitää vauhtia yllä Suomessa. Nyt on varmaa, että kodinfiksaajaketju avaa tavaratalon Keravalla.

– Jula panostaa paljon Suomeen, ja meillä on ilo kertoa, että avaamme loppuvuodesta tavaratalon Keravalle. Uskomme Julan lisäävän ostosalueen viehätysvoimaa ja laajentavan myymälävalikoimaa entisestään, Jula Suomen maajohtaja Jaakko Soini sanoo.

Vaasan ja Raision menestyksekkäiden avajaisten jälkeen Jula jatkaa laajentumistaan Suomessa. Tavoitteena on tulla valtakunnalliseksi ja avata Suomeen paljon lisää tavarataloja tulevina vuosina. Julalle uusi Keravan tavaratalo merkitsee läheistä läsnäoloa pääkaupunkiseudulla ja on uusi askel yrityksen nopeassa laajentumisessa Suomessa.

Keravan tavaratalon pinta-ala tulee olemaan 2700 neliömetriä ja sen valikoimassa on noin 15 000 tuotetta. Tavaratalo luo noin 20 työpaikkaa, ja henkilökunnan rekrytointi alkaa ennen kesää.

– Uusi tavaratalo Keravalla merkitsee parempaa saatavuutta pääkaupunkiseudun asiakkaillemme ja yhä useammalle mahdollisuutta tutustua laajaan tuotevalikoimaamme. Tavoitteenamme on avata vuoden 2023 loppupuolella, Jaakko sanoo.

–Jula näkee suurta potentiaalia Suomen markkinoilla, ja nykyisestä taloustilanteesta huolimatta emme aio hidastaa vauhtia. Aiemmin olemme tiedottaneet uusien tavaratalojen avauksista Hyvinkäälle, Kaarinaan, Hämeenlinnaan ja Seinäjoelle tämän vuoden aikana.

Investoimme voimakkaasti ja suunnittelemme perustavamme lähivuosina noin viisi uutta tavarataloa vuodessa, Jula Suomen maajohtaja Jaakko Soini sanoo.

Laaja valikoima edullisesti

Jula on ruotsalainen kodinfiksaajaketju, joka tarjoaa ”tee-se-itse”-ihmisille laajan valikoiman tuotteita kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan alhaiseen hintaan. Perheyrityksen liikevaihto on noin miljardi euroa, ja sillä on tällä hetkellä tavarataloja ja verkkokauppa Ruotsissa, Norjassa, Puolassa, Suomessa sekä verkkokauppa Itävallassa.

– Meillä on ollut loistava aloitus Suomessa. Monet suomalaiset fiksaavat mielellään asioita kotona, ja Julan edullinen konsepti sopii Suomen markkinoille. Harva muu tavaratalo Suomessa tarjoaa kodinfiksaajalle yhtä laajaa valikoimaa saman katon alla. Jula tarjoaa myös valtakunnallisen ja modernin verkkokaupan, jula.fi, Jaakko Soini jatkaa.

Jula Front1.png
Jaakko Soini_Country Manager_Jula Finland.jpg

Lisätietoa antaa

Jaakko Soini, maajohtaja Jula Finland OY

sähköposti jaakko.soini@jula.com

Puhelin +358 40 835 2791
Pressbilder

Nyhetsrum bilder och logotyper

Hopp sommarjobb
GK_Blanks_RGB.jpg
Spadtag_Marjarp_3.jpg
Peder Larsson
Invigning VA„SH 221215 57_0.jpg
Magnus Kristoferson
Vindkraftverk_231025 2.jpg
Bild 3.jpg
Se alla