10:002020-09-16

Jula åpner varehus 35 i Norge – Det tredje Julavarehuset i Bergen

tc_feb2_20_skruvagare_1200X628px.jpg

Jula fortsetter å ekspandere raskt på det norske markedet.

Torsdag den 17. september åpner et nytt Julavarehus i Laguneparken i Bergen.

− Lagunen i Bergen har alltid ligget høyt oppe på prioriteringslisten, fordi det er et svært sterkt handelssentrum i Norge. Det fine samarbeidet med Olav Thon har nå gjort det mulig for oss å åpne, noe vi er svært glade for, sier Karl-Johan Blank, Julas eier og konsernsjef.

Samarbeidet med Olav Thon er en av forklaringene på at Jula for tiden har en så rask etableringstakt i Norge (se tidligere pressemelding, lenke). Med det nye varehuset i Bergen kommer Jula til å ha totalt 35 varehus i Norge.

− Vi ønsker å møte kunden på den måten kunden ønsker å bli møtt, og derfor har vi sterk tro på netthandel i kombinasjon med fysisk handel. Vi ekspanderer nå raskt, med totalt ti nye varehus på markedene våre i 2020, sier Joachim Frykberg, adm.dir. Jula.

− Jula er endelig på plass i Laguneparken, et av Norges sterkeste handelsområder. Fra før har vi Julavarehus i Åsane og Oasen, og med åpningen i Lagunen kommer vi til å kunne betjene kundene våre i Bergen og omliggende områder enda bedre. Kunder som kommer fra sør, får nå et Julavarehus enda nærmere, sier Johnny Albøge, Country Manager Norway.

Ansvar og sikkerhet

Å åpne et nytt varehus i skyggen av koronakrisen er litt spesielt.

− I forbindelse med åpningen har vi satt fokus på sikkerheten til kundene og medarbeiderne våre med tanke på covid 19, sier Johnny Albøge.

For Jula innebærer det at det ikke vil bli noen åpningsfeiring som vi pleier å ha.

− På grunn av koronapandemien er vi under åpningen opptatt av å ta ansvar og skape et bærekraftig og trygt miljø både for kundene og medarbeiderne våre, sier Joachim Frykberg.

I Julavarehuset er det gode forutsetninger for trygg handel, med et stort salgsareal på cirka 2 500 kvadratmeter og et sortiment på cirka 15 000 aktive produkter. Det store salgsarealet gjør at kundene kan holde god avstand når de handler.

Kassene i varehuset er også utstyrt med pleksiglass og annet beskyttelsesutstyr.

tc_feb2_20_skruvagare_1200X628px.jpg

Spørsmål kan rettes til:
Johnny Albøge, Country Manager Norway, +47 90 68 00 08, johnny.alboge@jula.no




Pressbilder

Nyhetsrum bilder och logotyper

6 GylleneUttern_Flygbild_2023.jpg
Jula-logo.png
203 GylleneUttern_Konferens_2023.jpg
Karl-Johan_Blank – hela bilden
First sod Marjarp
First sod Marjarp
Vindkraftverk_231025 2.jpg
Jula Marjarp flygfoto 22 sept 2020.jpg
Se alla