Market

Category

News images

Download news images and logotypes

Torrhamn
Invigning_HAS_200625_76.jpg
40ar-kundvagn.jpg
GK_Blanks_RGB.jpg
wastgotafinans_logotype_small.png
jula_miljo_energi_logo_RGB_JPEG.jpg
Jula-logo.png
jula_hotel_120620_3.jpg
See all

Contact

If you have any questions regarding Jula Holdings press releases and news, contact us on the following email or phone number.

16:302021-05-21

Jula skriver leieavtale i nytt handelsområde i Alta.

Julavaruhus.png

Detaljene for et nytt handelsområde i Alta vil bli ferdig planlagt i løpet av sommeren. Deretter begynner byggingen av det nye kjøpesenteret som etter planen skal stå klart til høsten 2022, og der blir Jula en av de nye leietakerne.

Vi er veldig glade for å få denne leieavtalen i Alta. Jula har lenge sett etter en varehusetablering i Finnmark, og nå har vi funnet en beliggenhet i nærheten av en by med god tilgjengelighet, sier Johan Sjöhagra, DSO (Director Store Operations) i Jula.

Den nye bygningen blir rundt 23 000 kvadratmeter totalt med en handelsflate på rundt 17 000 kvadratmeter. Finnmark er stort, og til tross for en bilavstand på 5–6 timer kommer innbyggerne til Alta for å handle. Det innebærer en annerledes forbrukeradferd med betydelig større helgehandel.

Sammen med andre sterke handelsaktører vil kjøpesenteret gi fylkets innbyggere et større og mer attraktivt tilbud under et tak som ikke fantes tidligere, sier Johan Sjöhagra.

Det er også inngått leieavtaler med XXL, Rusta og Power, og på eiendommen er Rema 1000, Jysk og Elkjøp allerede etablert.

Nå venter vi på kommunens beslutning for detaljplanlegging og byggetillatelse for handelsområdet. Deretter tar vi neste skritt i etableringen, sier Johan Sjöhagra.

Julavaruhus.png

Spørsmål kan rettes til:

Johan Sjöhagra, DSO (Director Store Operations), +46 511-681 05, johan.sjohagra@jula.seMedia

Click the miniature to download the picture with original form


Newsroom images

Newsroom images and logotypes

Picture1.jpg
jula_holding_logo_RGB_PNG.png
Jula-logo.png
Hooks_Logo_PMS357.png
wastgotafinans_logotype_small.png
Jula Marjarp flygfoto 22 sept 2020.jpg
40ar-kundvagn.jpg
jula_logistics_logo_RGB_JPEG.jpg
See all