Market

Category

News images

Download news images and logotypes

40ar-kundvagn
Jula Logistics Logga
Picture1
Jula-logo
Hopp sommarjobb
Torrhamn
See all

Contact

If you have any questions regarding Jula Holdings press releases and news, contact us on the following email or phone number.

09:002020-11-20

Jula åpner på Triaden Senter

Julavaruhus.png

Jula fortsetter å ekspandere raskt på det norske markedet.

Mandag 23. november åpner et nytt Julavarehus på Triaden Senter, et steinkast fra Oslo.

Det blir det 37. Julavarehuset i Norge.

Samarbeidet med Olav Thon er en av forklaringene på at Jula for tiden har en så rask etableringstakt i Norge (se tidligere pressemelding, lenke).

− Jula er endelig på plass på Triaden, et av Norges mest spennende kjøpesenter. Det er det gode samarbeidet med Olav Thon som har gjort det mulig for oss å åpne, noe vi er svært fornøyde med. Med åpning på Triaden styrker vi posisjonen vår i den viktige hovedstadsregionen ytterligere, og vi får mulighet til å nå kundene våre på en enda bedre måte, sier Johnny Albøge, Country Manager Norway.

Ansvar og sikkerhet

Å åpne et nytt varehus i skyggen av koronakrisen er litt spesielt.

− I forbindelse med åpningen har vi satt fokus på sikkerheten til kundene og medarbeiderne våre. Jula er nå Covid-19-sertifisert, og det hjelper oss med oppfølgingen, sier Johnny Albøge.

For Jula innebærer pandemien dessuten at det ikke vil bli noen feiring i forbindelse med innvielsen, slik vi pleier å ha.

− På grunn av koronapandemien fokuserer vi under åpningen helt på å ta ansvar og skape et trygt miljø både for kundene og medarbeiderne våre. Blant annet varer kampanjer og tilbud lenger enn tidligere, slik at kundene kan ta seg god tid til å benytte åpningstilbudene uten å trenge seg sammen, og dermed holde trygg avstand, sier Johnny Albøge.

I Julavarehuset er det gode forutsetninger for trygg handel, med et stort salgsareal på cirka 2 500 kvadratmeter og et sortiment på cirka 15 000 aktive produkter. Det store salgsarealet gjør at kundene kan holde god avstand når de handler.

Kassene i varehuset er også utstyrt med pleksiglass og annet beskyttelsesutstyr.

Julavaruhus.png

Spørsmål kan rettes til:

Johnny Albøge, Country Manager Norway, +47 90 68 00 08, johnny.alboge@jula.no

Magnus Ljung, Information Manager, +46 703-80 95 70, magnus.ljung@jula.seMedia

Click the miniature to download the picture with original form


Newsroom images

Newsroom images and logotypes

Jula Logistics Logga
Torrhamn
Hopp sommarjobb
40ar-kundvagn
Picture1
Jula-logo
See all