Market

Category

News images

Download news images and logotypes

20240603_Hoogia besoker Marjarp-35.jpg
Torrhamn
Johan Sjöhagra i varuhus_0.jpg
First sod Marjarp
Eva Sara .jpg
23 Pressbild_Julahotell_Gysingeherrgård_2023.jpg
Jula Front
Invigning VA„SH 221215 57_0.jpg
See all

Contact

If you have questions about Jula Holding’s press releases and new items, please contact us by email or telephone.

08:002023-09-19

Premiere for Jula på Alna i Oslo – «fantastisk beliggenhet»

Jula Skylt.jpg

Jula fortsetter å ekspandere på det norske markedet, og nå er det premiere for Jula på Alna i Oslo. 20. september åpnes portene til det nye Julavarehuset.

− Vår nye etablering på Alna er på en fantastisk beliggenhet som vi har jobbet med i mange år. Det har vært et langt prosjekt som vi har hatt med oss helt siden vi startet i Norge. Opp gjennom årene har vi sett på mange ulike løsninger som det av forskjellige grunner ikke har blitt noe av. Men noen ganger funker det, og her får vi nå et Julavarehus på Norges beste handels- og skiltbeliggenhet. Her får vi virkelig nærhet til våre trofaste kunder, og kan dessuten tilby vårt populære sortiment til nye kunder på en god måte, og det føles selvfølgelig svært bra, sier Karl-Johan Blank, Julas eier.

Jula styrker tilstedeværelsen i den viktige hovedstadsregionen. I mai i år etablerte vi et nytt Julavarehus i Grini, og nå åpnes Alna, som blir det 41. Julavarehuset i Norge (totalt er det nå 128 Julavarehus).

– Det føles veldig bra å åpne på Alna. Det er ikke ofte at vi får mulighet til å åpne et varehus på en så fantastisk beliggenhet. Vi ser stort potensial for varehuset på en eiendom med en god og tydelig skiltplass ved E6. Det innebærer at vi nå styrker Julas tilstedeværelse ytterligere i den viktige Oslo-regionen, sier Johnny Albøge, Julas landssjef i Norge.

Beste beliggenhet

Julas varehus på Alna får en av Norges beste handels- og skiltbeliggenheter like ved E6. På Alna vil Jula ha sitt nyeste konsept, og kundene vil bli tilbudt det brede sortimentet på en svært god måte.

Totalt vil det være ansatt rundt 20 Jula-medarbeidere i det nye varehuset.

Sterk ekspansjon

Selv om det er litt krevende tider, fortsetter Jula å ekspandere på det norske markedet.

– Ekspansjon er viktig for Jula. At vi fortsettere å etablere varehus og utvikle handelen for kundene våre, viser styrken i Julas organisasjon og tilbud, sier Johnny Albøge.

Det første Julavarehuset i Norge (Trondheim) åpnet i 2008.

– Det er utrolig gøy og føles veldig bra at Jula er populært på det norske markedet, og at kundene liker konseptet vårt. Samtidig er det vanskelig å få tak i gode beliggenheter i Oslo-regionen. At vi åpner på flere attraktive beliggenheter i 2023 føles veldig bra, og styrker varemerket vårt ytterligere i Norge, sier Karl-Johan Blank, Julas eier.

Jula Skylt.jpg
Karl-Johan Blank.jpg

Spørsmål kan rettes til:

Johnny Albøge, Country Manager Norway, +47 90 68 00 08, johnny.alboge@jula.no

Erik Hedlund, Store Manager Alna, +47 91 75 47 82, erik.hedlund@jula.no
Newsroom images

Newsroom images and logotypes

Magnus Kristoferson_220524.jpg
jula_hotell_logo_without_underline_RGB_JPEG.jpg
GK_Blanks_RGB.jpg
Marjarp 202302 7_50034.jpg
jula_holding_logo_RGB_PNG.png
Marjarp 220509 (1)_50034.jpg
Jula Stadshotell Skara 202208_0.jpg
Peder Larsson
See all