Market

Category

News images

Download news images and logotypes

Jula-logo.png
Mikaela Grundström_JulaHotell_Porträtt_6000x4000 3.jpg
Hooks_Logo_PMS357.png
Hööks 2.jpg
CL_utbyggnad_ska_37.jpg
Karl-Johan_Blank – hela bilden
Magnus Kristoferson
203 GylleneUttern_Konferens_2023.jpg
See all

Contact

If you have questions about Jula Holding’s press releases and new items, please contact us by email or telephone.

08:002023-09-19

Premiär för Jula på Alna i Oslo – ”fantastiskt läge”

Jula Skylt.jpg

Julas expansion på den norska marknaden fortsätter, och nu är det premiär för Jula på Alna i Oslo. Den 20 september slås portarna upp till det nya Julavaruhuset.

− Vår nya etablering på Alna är i ett fantastiskt läge som vi jobbat med under många år. Det har varit ett långt projekt som vi haft med oss ända sedan vi startade i Norge. Vi har genom åren tittat på många varierande lösningar som av olika anledningar inte blivit av. Men ibland händer det, och här får vi nu ett Julavaruhus i Norges bästa handels- och skyltläge. Här kommer vi verkligen nära våra trogna kunder och kan även erbjuda vårt omtyckta sortiment till nya kunder på ett bra sätt, och det känns givetvis mycket bra, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare.

Jula stärker nu närvaron i den viktiga norska huvudstadsregionen. I maj i år etablerades ett nytt Julavaruhus i Grini, och nu öppnas Alna vilket blir det 41:a Julavaruhuset i Norge (totalt finns det nu 128 Julavaruhus).

− Det känns mycket bra att öppna på Alna. Det är inte ofta vi får möjlighet att öppna varuhus på så fantastiskt fina lägen. Vi ser en stor potential för varuhuset, i en fastighet med ett tydligt och bra skyltläge vid E6:an. Det innebär att vi nu stärker Julas närvaro ytterligare i den viktiga Oslo-regionen, säger Johnny Albøge, Julas landschef i Norge.

Bästa läget

Julas varuhus på Alna får ett av Norges bästa handels- och skyltlägen intill E6:an. På Alna kommer Julas senaste koncept att finnas, och kunderna kommer att erbjudas det breda sortimentet på ett mycket bra sätt.

Totalt kommer cirka 20 Julamedarbetare att anställas i det nya varuhuset.

Stark expansion

Även om det nu är lite tuffare tider fortsätter Julas expansion på den norska marknaden.

− Expansion är viktigt för Jula. Att vi fortsätter att etablera varuhus och utveckla handeln för våra kunder visar på en styrka i Julas organisation och erbjudande, säger Johnny Albøge.

Det första Julavaruhuset i Norge (Trondheim) öppnade 2008.

− Det är fantastiskt kul och känns väldigt bra att Jula är omtyckt på den norska marknaden och att vårt koncept gillas av kunderna. Samtidigt är det tufft att få tag på bra lägen i Oslo-regionen. Att vi nu öppnar på flera attraktiva lägen under 2023 känns väldigt bra och stärker vårt varumärke ytterligare i Norge, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare.

Jula Skylt.jpg
Karl-Johan Blank.jpg

För ytterligare frågor:

Johnny Albøge, Country Manager Norway, +47 90 68 00 08, johnny.alboge@jula.no

Erik Hedlund, Store Manager Alna, +47 91 75 47 82, erik.hedlund@jula.no

Magnus Ljung, Information Manager, +46 703-80 95 70, magnus.ljung@jula.se
Newsroom images

Newsroom images and logotypes

Torrhamn
170 GylleneUttern_Frukost_2023.jpg
KJB Storefront 1.jpg
Eva Sara .jpg
Marjarp 220509 (1)_50034.jpg
CL_utbyggnad_ska_37.jpg
6 GylleneUttern_Flygbild_2023.jpg
jula_holding_logo_RGB_PNG.png
See all