Market

Category

News images

Download news images and logotypes

Jula-logo
Picture1
40ar-kundvagn
Hopp sommarjobb
Jula Logistics Logga
Torrhamn
See all

Contact

If you have any questions regarding Jula Holdings press releases and news, contact us on the following email or phone number.

09:002020-12-23

Julas utveckling av Skara stadshotell igång

Bild1 Jula Hotell stadt.jpg

Nu har utvecklingen av stadshotellet i Skara startat.

Arbetet med att renovera är i full gång.

− Vi vill förädla och utveckla, samtidigt som vi vill bevara det gamla och fina som finns på stadshotellet. Det är verkligen något som passar i tiden, säger Mikaela Grundström, VD för Jula Hotell & Konferens.

I utvecklingsarbetet av stadshotellet används entreprenad från trakten.

− Vi vill inte bara skapa något för Skara utan vi vill skapa det tillsammans med skaraborna, en naturlig härlig mötesplats, ett ”Skaras vardagsrum”. Därför är den lokala kopplingen mycket viktigt för oss, säger Mikaela Grundström.

För den som vill följa utvecklingen av stadshotellet i Skara finns Jula Hotell & Konferens Instagramkonto (julahotell_stadtskara) där uppdateringar görs löpande med bilder inifrån renoveringen.

Långsiktig satsning

Tidigare i år köptes stadshotellet i Skara av Jula Hotell & Konferens (ett företag i Jula Holdingkoncernen). Det är Jula Hotell & Konferens som nu driver och utvecklar det anrika hotellet.

Att ge sig in på att förvärva, driva och utveckla hotell mitt under coronakrisen är dock inte helt självklart. Satsningen är långsiktig och planen är att öppna upp hotellet under 2021.

− Det är mycket spännande utveckla det gamla anrika stadshotellet, ett fint hotell med stora möjligheter och framför allt med den stora kongresshallen som gör att vi i framtiden kommer kunna erbjuda ännu större event och festarrangemang, säger Mikaela Grundström.

Bild1 Jula Hotell stadt.jpg

För ytterligare frågor:

Mikaela Grundström, VD Jula Hotell & Konferens, +46 511-31 00 00, mikaela.grundstrom@julahotell.se
Newsroom images

Newsroom images and logotypes

40ar-kundvagn
Jula Logistics Logga
Torrhamn
Picture1
Jula-logo
Hopp sommarjobb
See all