GK_Blanks_RGB.jpg
34 Pressbilder_Julahotell_Stadshotellet_Rum_2023.jpg
Ryttare med häst
Ryttare med vit häst

If you have questions about Jula Holding’s press releases and new items, please contact us by email or telephone.

15:132020-04-09

Jula wprowadza opcję Drive-In

Drive In.jpg

wychodząc naprzeciw potrzebom naszych klientów i kierując się poczuciem odpowiedzialności za ich bezpieczeństwo w tej szczególnej sytuacji.

W związku z panującą pandemią koronawirusa Jula proponuje swoim klientom opcję Drive-In, czyli możliwość bezpiecznego odbierania zamówień internetowych przed multimarketem.

Od momentu wprowadzenia zakupów internetowych Jula oferowała klientom wiele różnych opcji dostawy: dostawa do domu, odbiór w punkcie lub odbiór w multimarkecie. Teraz w ofercie znajdzie się kolejna opcja dostawy.

− W związku z pandemią koronawirusa chcemy, żeby wszyscy nasi klienci mogli odbierać zamówienia w bezpieczny sposób. Dlatego opracowaliśmy nową opcję dla osób, które preferują odbiór zamówień przed multimarketem − mówi Johan Sjöhagra, DSO (Director Sales Operations).

Drive-In w Jula

Rozwiązanie polega na tym, że klient składa zamówienie na stronie internetowej Jula, tak jak to robił dotychczas. Kiedy klient otrzymuje SMS, że zamówienie zostało dostarczone do multimarketu, ma do wyboru dwie opcje odbioru. Jedna z nich to odbiór paczki w środku multimarketu, a druga to dostarczenie zamówienia do klienta czekającego przed multimarketem.

Wszystkie multimarkety

Opcja Drive-In jest obecnie wprowadzana we wszystkich multimarketach w Szwecji i Norwegii, a po Wielkanocy również w Polsce.

− To dobre rozwiązanie w obecnej sytuacji i wygodny sposób na bezpieczny odbiór zamówień dla osób, które nie chcą narażać się na ryzyko zakażenia, jakim jest kontakt z wieloma osobami − mówi Johan Sjöhagra.

Drive In.jpg

Więcej informacji udzielają:

Johan Sjöhagra, dyrektor generalny Jula, +46 708-61 47 84, johan.sjohagra@jula.se

Magnus Ljung, Information Manager, +46 703-80 95 70, magnus.ljung@jula.se

Click the miniature to download the picture with original form

Johan Sjöhagra i varuhus_0.jpg
Invigning VASH 221215 48_0.jpg