Market

Category

News images

Download news images and logotypes

Hopp sommarjobb
Jula Logistics Logga
40ar-kundvagn
Picture1
Torrhamn
Jula-logo
See all

Contact

If you have any questions regarding Jula Holdings press releases and news, contact us on the following email or phone number.

08:572020-08-26

Jula till final i Retail Awards

9733c9d573a34316bf4931f89bb3a4d8.png

Jula har gått till final i två kategorier i Retail Awards, ”Årets Marknadsförare” och ”Årets Logistiksatsning”.

Lennart Karlsson som är Julas Logistics Director är glad över finalplatsen.

− Vår logistiklösning är mycket innovativ och kreativ med många olika pusselbitar som ska passa ihop, säger Lennart Karlsson, och lyfter speciellt fram miljöperspektivet som en framgångsfaktor i Julas logistiklösning.

Miljöinitiativ

Det känns fantastiskt kul att vi lyckats gå vidare till Final med vår logistiksatsning. Speciellt i och med att allt startade som ett miljöinitiativ , d.v.s. att flytta över gods från väg till järnväg. Vi har ju nu under ett antal år nu bedrivit en tågpendel som vuxit hela tiden till att bli en intermodal transportlösning. Vi har också utökat järnvägstransporter med en europapendel som går fyra dagar i veckan från Duisburg till Falköping. Vi har också investerat med mer kapacitet både i tågspår och rangerytor, säger Lennart Karlsson.

Bra marknadsföring

Jonas Järrenfors, Julas Marketing Director, är ser finalplatsen som en utveckling i rätt riktning.

Utmärkelsen Årets Marknadsförare skulle visa att vårt kommunikationskoncept är en utveckling av Julas marknadskommunikation i rätt riktning och att vi lyckats addera ett emotionellt perspektiv på rätt sätt till vår i övrigt väldigt rationella och utbudsintensiva marknadsföring. Dessutom skulle den innebära stor stolthet för alla oss som jobbar på Jula, säger Jonas Järrenfors och lyfter bland annat fram långsiktigheten som en viktig faktor.

Bra marknadsföring är i min mening kommunikation som bidrar till (eller överträffar) resultat i enlighet med uppsatta kommunikationsmålsättningar samtidigt som den efterlämnar långsiktiga och positiva känslor hos målgrupperna. Vår affärsidé tar utgångspunkt i människor som gillar, eller inte räds, att själva starta projekt kring hemmet, trädgården och fritiden. Om fem år hoppas jag att vi i enlighet med vår vision fortsätter att få fler människor att vilja fixa saker själva, säger Jonas Järrenfors.

9733c9d573a34316bf4931f89bb3a4d8.png

Kontakt

Magnus Ljung, Information Manager, +46 703-80 95 70, magnus.ljung@jula.se  
Newsroom images

Newsroom images and logotypes

Jula-logo
Torrhamn
Jula Logistics Logga
40ar-kundvagn
Hopp sommarjobb
Picture1
See all