Market

Category

News images

Download news images and logotypes

Hopp sommarjobb
Jula Logistics Logga
Torrhamn
40ar-kundvagn
Jula-logo
Picture1
See all

Contact

If you have any questions regarding Jula Holdings press releases and news, contact us on the following email or phone number.

09:472020-12-11

Jula prisas av Prisjakt

building_supplies.png

Jula prisas nu av prisjämförelsetjänsten Prisjakt.

Jula tog hem kategorin ”Byggvaror”.

− Det känns naturligtvis väldigt kul och inspirerande att få detta pris. Detta är ett kvitto på att vi tillsammans arbetar med rätt saker, säger Johan Sjöhagra, DSO.

I Prisjakts tävling är det konsumenten som utser vinnaren, det är således kunderna som premierat Jula. Detta görs genom att kunder får möjlighet att berätta om sina köpupplevelser.

− Vi arbetar ständigt med att utveckla kundmötet med vårt sortiment, vårt koncept och våra säljkanaler, både fysiskt och digitalt. Priset ger oss ännu mera motivation att utveckla kundmötet och sikta högre, säger Johan Sjöhagra.

Teamwork gav resultat

Julas kunderbjudande har utvecklats starkt, inte minst under coronapandemin då flera nya sätt att möta kunden presenterats med bl.a. syfte att på bästa sätt hantera risker för smittspridning.

Den snabba utvecklingstakten är ett resultat av bra samarbete.

− Detta är ett teamwork, ett resultat av bra samarbete över avdelningarna, där jag vill tacka alla inblandade för att varje dag se nya möjligheter och göra Jula bättre för våra kunder. Vi drar åt samma håll och lyssnar på kundens förväntningar, säger Johan Sjöhagra.

Här finns samtliga vinnare i prisjakts tävling: https://www.prisjakt.nu/arets-butik#winners

Motivering

– Jula är ett praktexempel för hur man framgångsrikt bör kombinera och hitta synergier mellan fysisk butik och e-handel. Kunderna hyllar dem för deras trevliga bemötande, smidiga leveranser och stora utbud. Det råder ingen tvekan om att de är värdiga vinnare av kategorin Byggvaror, säger Carl Vult von Steyern, nordenchef på Prisjakt.

building_supplies.png

För ytterligare frågor:

Johan Sjöhagra, DSO (Director Store Operations), +46 708-61 47 84, johan.sjohagra@jula.se

Magnus Ljung, Information Manager, +46 703-80 95 70, magnus.ljung@jula.seMedia

Click the miniature to download the picture with original form


Newsroom images

Newsroom images and logotypes

40ar-kundvagn
Jula Logistics Logga
Jula-logo
Hopp sommarjobb
Picture1
Torrhamn
See all