Market

Category

News images

Download news images and logotypes

Hopp sommarjobb
Torrhamn
Jula-logo
40ar-kundvagn
Picture1
Jula Logistics Logga
See all

Contact

If you have any questions regarding Jula Holdings press releases and news, contact us on the following email or phone number.

10:002020-10-14

Jula öppnar i Kungsbacka

TC_Jan1_19_förvaringslådor_750X540_katt.jpg

Julas snabba expansion under 2020 fortsätter.

Torsdagen den 15 oktober öppnar ett nytt varuhus i Kungsbacka.

− Vi har tittat på Kungsbacka under lång tid, både på tomter och fastigheter, och nu äntligen öppnar vi på en fantastiskt bra plats. Ett starkt handelsområde med bra passande grannar exempelvis Willys som ligger rakt över vägen, säger Karl-Johan Blank, Jula Holdings ägare och koncernchef.

Jula är inne i en mycket stark expansion med inte mindre än totalt tio nya varuhus under 2020, fyra i Sverige, tre i Norge och tre i Polen. Även utvecklingen av webb, app och e-handelslösningar kommer att intensifieras.

− Det känns väldigt bra att vi med vårt nya varuhus på iHede nu än bättre kan hjälpa Kungsbackaborna att fixa saker själva. Vi tror på att möta kunden med våra starka erbjudanden både i fysiska varuhus och med effektiv e-handel, säger Joachim Frykberg, VD Jula.

Ansvarsfull öppning

Att öppna ett nytt varuhus under coronapandemin är lite speciellt. För Jula innebär det att det i samband med invigningen inte kommer att bli några festligheter som det brukar vara.

− Vi gör alltid ansvarsfulla öppningar vilket givetvis nu är extra viktigt under coronapandemin. Vi lägger stort fokus på att skapa en trygg och säker miljö för både våra kunder och våra medarbetare, säger Joachim Frykberg, VD Jula.

Det nya varuhuset i Kungsbacka är på drygt 3 000 kvadratmeter vilket ger bra förutsättningar för säker handel, med gott om utrymme för distansering. Julas varuhus har även försetts med plexiglas i både kassa och kundservice, samt annan skyddsutrustning och skyltning.

TC_Jan1_19_förvaringslådor_750X540_katt.jpg

För ytterligare frågor:

Joachim Frykberg, VD Jula, +46 701-90 29 30, joachim.frykberg@jula.se

Magnus Ljung, Information Manager, +46 703-80 95 70, magnus.ljung@jula.se
Newsroom images

Newsroom images and logotypes

Torrhamn
Hopp sommarjobb
Jula Logistics Logga
Picture1
Jula-logo
40ar-kundvagn
See all