Market

Category

News images

Download news images and logotypes

wastgotafinans_logotype_small.png
Spadtag_Marjarp_3.jpg
Marjarp 202302 7_50034.jpg
Ryttare med häst
First sod Marjarp_1
Vindkraftverk_231025 2.jpg
23 Pressbild_Julahotell_Gysingeherrgård_2023.jpg
jula_logistics_logo_RGB_JPEG.jpg
See all

Contact

If you have questions about Jula Holding’s press releases and new items, please contact us by email or telephone.

15:282022-04-20

Jula kan vinna pris för Årets Varumärkesresa 2022

finalist_jula.png

Nu står det klart vilka som kan vinna Marknadsföreningen Stockholms utmärkelse Årets Varumärkesresa 2022. Jula är en av de slutliga finalisterna. − Nomineringen visar att vårt kommunikationskoncept utvecklas i rätt riktning, säger Jonas Järrenfors, Marketing Director på Jula.

– Vi är givetvis väldigt glada över den här nomineringen. Med vårt kommunikationskoncept ”Inget kan stoppa dig nu” vill vi skapa möjligheter för kunderna att våga prova och uppleva glädjen i att fixa saker själva, säger Jonas.

Vi utvecklas i rätt riktning

Bara att vara nominerad i Årets Varumärkesresa visar att vårt kommunikationskoncept utvecklas i rätt riktning och att vi lyckas addera ett emotionellt perspektiv till vår i övrigt utbudsintensiva marknadsföring. Dessutom innebär det naturligtvis en stolthet föralla oss som jobbar på Jula, fortsätter Jonas.

Bra marknadsföring är i min mening kommunikation som bidrar till eller överträffar målsättningen samtidigt som den skapar långsiktiga och positiva känslor hos målgrupperna. Vår affärsidé tar utgångspunkt i människor som gillar, eller inte är rädda för, att själva starta projekt kring hemmet, trädgården och fritiden. Jag hoppas att vi i enlighet med vår vision fortsätter att få fler människor att vilja fixa saker själva, avslutar Jonas.

Om tävlingen

Årets Varumärkesresa går till det företag som genom nytänkande har åstadkommit en lyckad förflyttning av sitt varumärke. Förflyttningen ska kunna redogöras för med stöd av mätningar och analyser gjorda av en tredje part. Tävlingen premierar bidrag som kan visa på en kommunikationsdriven förflyttning under tre år när det gäller affärsnytta och avgörande varumärkes-KPI:er. 

Vinnaren utses den 12 maj i samband med eventet Årets Marknadschef hybrid edition på Rigoletto samt online i plattformen vVenues.

finalist_jula.png
finalist_jula_sq.png

Jonas Järrenfors, Marketing Director Jula AB

e-mail jonas.jarrenfors@jula.se

Tel +46 511 685 01




Newsroom images

Newsroom images and logotypes

203 GylleneUttern_Konferens_2023.jpg
Invigning VASH 221215 48_1.jpg
Jula Stadshotell Skara 202208_0.jpg
Johan Sjöhagra i varuhus_0.jpg
Spadtag_Marjarp_3.jpg
HQ CL Hööks.JPG
Jula Front
Marjarp 202302 7_50034.jpg
See all