Market

Category

News images

Download news images and logotypes

First sod Marjarp
6 GylleneUttern_Flygbild_2023.jpg
Spadtag_Marjarp_3.jpg
First sod Marjarp
Hopp sommarjobb
Mikaela Grundström_JulaHotell_Porträtt_6000x4000 3.jpg
HQ CL Hööks.JPG
Ryttare med häst
See all

Contact

If you have questions about Jula Holding’s press releases and new items, please contact us by email or telephone.

09:302023-05-11

Jula kammar hem årets hållbara e-handlare

A°rets-ehandlare_1080x1080 1.jpg

I Pricerunners e-handlargala 2023 vann Jula årets e-handlarpris inom kategorin hållbarhet.

Årets e-handlare är en tävling som arrangeras av jämförelsesajten Pricerunner, och sedan 2006 utser de Årets e-handlare inom ett flertal kategorier. I år vinner Jula Pricerunners hållbarhetspris genom att erhålla ett antal röster, få fina betyg från Pricerunners användare samt visat ett imponerade resultat på hållbarhetspunkter i Pricerunners Mystery Shopping.

Igår kväll ägde prisutdelningen rum på Rosendal i Stockholm.

Det är såklart alltid roligt att få erhålla ett sådant pris, men extra roligt när det kommer direkt från våra kunder. Det är givande att vårt dagliga hållbarhetsarbete uppskattas och uppmärksammas, säger Filip Eriksson, E-commerce Manager på Jula.

Vi har under en tid fokuserat mycket på effektivare transporter och framåt kommer vi göra stora förbättringar av vår reservdelsförsäljning online. Hela vårt reservdelssortiment ska tillgängliggöras för våra kunder och vår målsättning är att det ska bli enkelt att hitta rätt reservdelar och kunna öka livslängden på sina produkter, fortsätter Filip.

Vi fortsätter satsa på minskat klimatavtryck

Juryn beskriver Jula som ”Vinnaren av Årets hållbarhetspris sätter ribban högt när det kommer till sina hållbarhetsmål med ett genuint engagemang för miljön och samhället. Med konkreta och ambitiösa mål i närtid tar Jula sitt ansvar för att främja en mer klimatneutral och effektiv transport inom e-handel. Genom att kontinuerligt sträva efter att minimera sin miljöpåverkan, erbjuda etiska och hållbara produkter visar Jula hur e-handel kan bidra till en bättre och mer hållbar värld.”.

Ett pris som har röstats fram av våra kunder betyder oerhört mycket. Vi känner oss stolta och ser det även som ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Maria Ragnarsson, Sustainability Manager på Jula.

Vi känner oss även stolta över att vi har ett sådant stort engagemang och att det engagemanget finns över hela vår organisationen. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Vi fortsätter enligt vår plan med att minska vårt klimatavtryck främst inom transporter och energianvändning. Vi arbetar också kontinuerligt med vårt erbjudande och våra produkter, avslutar Maria.

A°rets-ehandlare_1080x1080 1.jpg
Maria Ragnarsson.png

För ytterligare frågor

Filip Eriksson, E-commerce Manager, +46 76-135 67 16, filip.eriksson@jula.se

Maria Ragnarsson, Sustainability Manager, +46 72-244 62 61, maria.ragnarsson@jula.se
Newsroom images

Newsroom images and logotypes

Pressbild_Skara Konsthotell_Bygggnad_Edit_2023.png
First sod Marjarp_1
Johan Sjöhagra i varuhus_0.jpg
Jula Stadshotell Skara 202208_0.jpg
Torrhamn
Karl-Johan Blank.png
Marjarp 202302 3_50034.jpg
First sod Marjarp
See all