Market

Category

News images

Download news images and logotypes

Pressbild_Skara Konsthotell_Bygggnad_Edit_2023.png
Invigning_HAS_200625_76.jpg
Karl-Johan Blank.png
Jula Marjarp flygfoto 22 sept 2020.jpg
CL Skara flygbild 210823 A 4_3 Standard Fullscreen_0.jpg
Picture1.jpg
Mikaela Grundström_JulaHotell_Porträtt_6000x4000 3.jpg
Invigning VASH 221215 48_0.jpg
See all

Contact

If you have questions about Jula Holding’s press releases and new items, please contact us by email or telephone.

17:212023-05-22

Jula Hyllinge öppnar i nya lokaler

Karl-Johan Blank 1.jpg

Julas varuhus i Hyllinge flyttar till nya, större lokaler på handelsområdet Hyllinge. I samband med det öppnar varuhuset även en outletavdelning. Totalytan landar på 3500 kvadratmeter.

− Det här är ett klassiskt handelsområde i södra Sverige där Jula har funnits länge. Vi ser stora möjligheter att utveckla handeln här och samtidigt göra något för Åstorps kommun, säger Karl-Johan Blank, Jula Holdings ägare.

Med vår långa erfarenhet, stora kunskap och vårt väl utvecklade kontaktnät ser vi fortsatt stora möjligheter och en stor utvecklingspotential för hela området och regionen.

Karl-Johan Blank, ägare Jula Holding

Ser en stor utvecklingspotential

Det var 2008 som Jula slog upp portarna till varuhuset i Hyllinge, på Familia Köpcentrum, nordost om Helsingborg. 2021 köpte Jula Holdingkoncernens fastighetsbolag G&K Blanks Fastigheter en stor del av det klassiska handelsområdet för att utveckla det med volymhandel och starka outletkoncept.

 

– Vi har tagit ett helhetsgrepp om vår del av området och med ett nytt Jula-varuhus stärker vi handelsområdet ytterligare tillsammans med våra nya grannar Willys, Hööks och Busfabriken och övriga framtida hyresgäster. Med vår långa erfarenhet, stora kunskap och vårt väl utvecklade kontaktnät ser vi fortsatt stora möjligheter och en stor utvecklingspotential för hela området och regionen, säger Karl-Johan.

 

Hyllinge har längtat efter det här

Den 24 maj öppnar Jula Hyllinge i sina nya lokaler och adderar även en Outlet i varuhuset. Det blir Julas fjärde i Sverige.

 

 När det stod klart att det ska öppna ett nytt aktivitetscenter i de gamla köpcentrumet och att matbutiken Willys ska etablera sig på området jublade vi. Hyllinge med omnejd har längtat efter att något ska hända här och vi ser verkligen fram emot att ta emot våra kunder i ett nytt och fräscht varuhus med ett modernt varuhuskoncept. Med den nya outleten vässar vi vårt erbjudande ytterligare. Dessutom har vi byggt en ny fin parkering som gör varuhuset lättillgängligt för våra besökare, säger Yvonne Selin, varuhuschef Jula Hyllinge.

 

Karl-Johan Blank 1.jpg

Magnus Ljung, Communication Manager, tel +46703809570, e-mail magnus.ljung@jula.se 
Newsroom images

Newsroom images and logotypes

Peder Larsson
203 GylleneUttern_Konferens_2023.jpg
Invigning VASH 221215 48_0.jpg
Hopp sommarjobb
Micael Worbin.JPG
GK_Blanks_RGB.jpg
jula_miljo_energi_logo_RGB_JPEG.jpg
jula_holding_logo_RGB_PNG.png
See all