16:402022-07-18

Jula Holding investerar i MOVS

MOVS logo.png

Jula Holding fortsätter att göra miljösmarta investeringar.

Nu investerar koncernen i MOVS, en abonnemangstjänst för s.k. mikropendling som erbjuder flexibla och prisvärda abonnemang för cykel, elcykel, elsparkcykel eller elmoped.

− Det är en spännande investering som ligger rätt i tiden, säger Magnus Sigurd, Business Development Director på Jula Holding.

− Genom att satsa på hållbara företag inom miljö- och energiområdet vill vi ta ansvar och bidra till utvecklingen av ett mer hållbart och fossilfritt samhälle. MOVS bidrar till hållbara städer och det är precis sådana idéer vi vill främja. Därför är vi väldigt glada att kunna hjälpa dem att växa ännu snabbare, fortsätter Magnus.

Abonnemangs-tjänsten MOVS ska använda de nya kapitalet till att ta fram egna elfordon, expandera till nya marknader och utveckla sin digitala plattform

− Vår tjänst passar den som vill dra ner på månadskostnader och undvika större investeringar. Dessutom drivs vår marknad av flera stora makrotrender som ett ökat intresse för abonnemang, delningstjänster, mikromobilitet och hållbart resande, säger Mikael Klingberg, vd på MOVS Technology.

MOVS logo.png

För ytterligare frågor

Magnus Sigurd, Business Development Director Jula Holding, +46 701 90 89 11, magnus.sigurd@jula.seMedia

Click the miniature to download the picture with original form


Newsroom images

Newsroom images and logotypes

40ar-kundvagn.jpg
CL_utbyggnad_ska_37.jpg
Hooks_Logo_PMS357.png
Torrhamn
jula_hotel_120620_3.jpg
Picture1.jpg
GK_Blanks_RGB.jpg
Karl-Johan_Blank – hela bilden
See all