Market

Category

News images

Download news images and logotypes

CL Skara flygbild 210823 A 4_3 Standard Fullscreen_0.jpg
Invigning VASH 221215 48_0.jpg
Ryttare med häst
Vindkraftverk_231025 2.jpg
Jula Stadshotell Skara 202208_0.jpg
23 Pressbild_Julahotell_Gysingeherrgård_2023.jpg
jula_miljo_energi_logo_RGB_JPEG.jpg
First sod Marjarp_1
See all

Contact

If you have questions about Jula Holding’s press releases and new items, please contact us by email or telephone.

15:272021-09-24

Jula firar framgången med JulaClub

Blanketten_Sep_2021_SE2.jpg

Under hösten firar JulaClub tio år. Julas kundklubb har varit en succé redan från start och har idag över tre miljoner medlemmar. Det motsvarar 20 procent av befolkningen i Sverige och Norge.

Det känns fantastiskt att det finns så många trogna Jula-kunder, det är ett stort förtroende.

Karl-Johan Blank, ägare och koncernchef

JulaClub har en nyckelfunktion i vår strävan att alltid möta kunden på rätt sätt.

Martin Poldahl, Loyalty Manager

Att Jula har trogna kunder är ingen nyhet. Men att Julas lojalitetsprogram JulaClub skulle få en sådan utveckling var det nog få som räknat med.

– Det känns fantastiskt att det finns så många trogna Jula-kunder, det är ett stort förtroende. För oss är kunden allt och vi utvecklar hela tiden JulaClub för att ytterligare vässa kontakten med kunderna. Det är en snabb och kostnadseffektiv kanal där vi kan presenter bra erbjudanden, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

Succé från start

När JulaClub startade hösten 2011 var det uppsatta målet för antalet medlemmar första året 81 000 – ett mål man nådde redan efter två månader. Ett år efter lanseringen blev JulaClub utnämnt till Årets Kundklubb av Retail Awards och två år senare, 2014, passerade JulaClub 1 miljon medlemmar - ett kvitto på kraften i konceptet.

– Lanseringen av JulaClub låg helt rätt i tiden. Vi erbjöd ett mervärde för våra kunder och var lite före våra konkurrenter samtidigt som många av våra kunder ville ha en nära relation med Jula, säger Martin Poldahl, Loyalty Manager på Jula.

Över 3 miljoner medlemmar

Succén har fortsatt under åren och nya rekord har slagits hela tiden. I oktober 2019 var det dags för nästa milstolpe då man nådde 3 miljoner klubbmedlemmar totalt i Sverige, Norge och Polen.

– Det är fantastiska siffror som talar sitt tydliga språk, att vi tillsammans på Jula gör väldigt många saker rätt och har en enorm genomslagskraft i alla våra tre länder. Det är också ett kvitto på att vi har många engagerade kunder som vill ha Julas förmånliga specialerbjudanden. JulaClub har en nyckelfunktion i vår strävan att alltid möta kunden på rätt sätt, fortsätter Martin.

Vi siktar högre

Jula har engagerade kunder och medlemmar, och en stor kundklubb är en enorm bas till kundinsikt som används för att skapa ännu bättre kundlösningar.

− Vi vill ta tillvara varje tillfälle att fira våra framgångar och bästa sättet att göra det är ju tillsammans med våra kunder och medlemmar. Nu firar vi 10 år och det gör vi bland annat genom att lansera ett flertal förbättringar som gör vår kundklubb ännu vassare och bättre. På Jula siktar vi alltid högre och det handlar om att hela tiden öka relevansen i kundernas kontakter med oss. Det jobbar vi hårt med varje dag, att underlätta vardagen för våra medlemmar och skapa förutsättningar för dem att lyckas med sina projekt, stora som små, säger Martin.

− Under september har vi laddat upp med massor av starka klubberbjudanden i våra varuhus och på webben. Jag vill också passa på att rikta ett stort tack till alla medarbetare som lagt ner ett stort arbete för att komma dit vi är idag, inte minst ute i våra varuhus. Nu firar vi ordentligt tillsammans med våra kunder! avslutar Martin.

Blanketten_Sep_2021_SE2.jpg
Bild tårta.jpg
MP.jpg

För ytterligare information

Martin Poldahl, Loyalty Manager, +46 511 68542, martin.poldahl@jula.se
Charlotta Malmenback, JulaClub Specialist, +46 511 68506, charlotta.malmenback@jula.se

 




Newsroom images

Newsroom images and logotypes

Marjarp 202302 3_50034.jpg
Mattias Tambour, Hotellchef Gyllene Uttern
Pressbild_Skara Konsthotell_Bygggnad_Edit_2023.png
Peder Larsson
Hooks_Logo_PMS357.png
Bild 3.jpg
Hopp sommarjobb
Karl-Johan Blank.png
See all