Market

Category

News images

Download news images and logotypes

Hopp sommarjobb
Invigning_HAS_200625_76.jpg
Jula Marjarp flygfoto 22 sept 2020.jpg
GK_Blanks_RGB.jpg
jula_logistics_logo_RGB_JPEG.jpg
Jula-logo.png
jula_hotel_120620_3.jpg
40ar-kundvagn.jpg
See all

Contact

If you have any questions regarding Jula Holdings press releases and news, contact us on the following email or phone number.

15:172022-01-14

Jula etablerar e-handel i Österrike och Tyskland

Jula kommer att etablera e-handel i Österrike och Tyskland.

Expansion och utveckling är viktigt för Jula. Att etablera e-handel på den europeiska marknaden ligger helt i linje med viljan att alltid sikta högre. Vi ser en stor kommersiell potential på dessa marknader, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare.

Efter en noggrann genomlysning av den europeiska marknaden har Jula nu valt att satsa på e-handel i Österrike och Tyskland.

− Valet av dessa marknader har bland annat med praktiska skäl att göra, som logistik och språk, säger Jonas Järrenfors, Marketing Director på Jula.

Österrike först ut

Etableringen i Österrike är först ut och där sker lanseringen under hösten 2022.

− Vi börjar med Österrike för att bygga lösningar som sedan borgar för en effektiv utveckling av e-handel i Tyskland där planen är att öppna e-handel under våren 2023. I Österrike är det enklare att ha kontroll och de erfarenheter vi gör där kan vi sedan ta med oss in i Tyskland, som är en större marknad med tuffare konkurrens, fortsätter Jonas.

Vi siktar högre

Parallellt med lanseringen i Österrike och Tyskland fortsätter kartläggningen av fler europeiska marknader som kan bli aktuella för e-handel framöver.

− Nu är det viktigt att vi skapar oss en klar bild av vad vi ska göra och hur vi ska göra det. Genom att dra lärdom av Österrike och Tyskland, kan vi höja expansionstakten och fortsätta etablera oss i fler länder. På Jula siktar vi alltid högre och det finns enorma möjligheter att nå ut med vårt erbjudande i stora delar av Europa, avslutar Jonas Järrenfors.

Kontaktinformation

Jonas Järrenfors, Marketing Director, +46 511 685 01, jonas.jarrenfors@jula.seNewsroom images

Newsroom images and logotypes

Torrhamn
GK_Blanks_RGB.jpg
wastgotafinans_logotype_small.png
Hooks_Logo_PMS357.png
jula_hotel_120620_3.jpg
Picture1.jpg
jula_holding_logo_RGB_PNG.png
Hopp sommarjobb
See all