Market

Category

News images

Download news images and logotypes

Invigning_Reso_160323__c7a2398_m.jpg
jula_miljo_energi_logo_RGB_JPEG.jpg
Marjarp 220509 (1)_50034.jpg
Invigning_HAS_200625_76.jpg
jula_logistics_logo_RGB_JPEG.jpg
CL_utbyggnad_ska_37.jpg
Invigning VA„SH 221215 57_0.jpg
Johan Sjöhagra i varuhus_0.jpg
See all

Contact

If you have questions about Jula Holding’s press releases and new items, please contact us by email or telephone.

12:002023-10-13

Jula avaa tavaratalon Kaarinassa

3853382_0.jpeg

 

En bild som visar text, himmel, utomhus, Annonstavla

Automatiskt genererad beskrivning

 

Julan laajentuminen Suomen markkinoilla jatkuu täydellä voimalla.

Julan uusi tavaratalo Kaarinassa avaa ovensa 19.10. Se on ketjun 130. tavaratalo ja neljäs Suomessa.

– Olemme menestyneet loistavasti Suomessa.  Vahvistamme nyt läsnäoloamme Turun seudulla ja toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi uuteen tavarataloomme Kaarinassa, sanoo Jaakko Soini, Julan maajohtaja Suomessa.


 

Jula on yksi Ruotsin suurimmista vähittäiskauppaketjuista, ja sillä on myymälöitä ja verkkokauppa Ruotsissa, Norjassa, Puolassa, Suomessa ja Itävallassa. Ketju tarjoaa ”tee-se-itse”-ihmisille laajan valikoiman tuotteita kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan edulliseen hintaan. Vuonna 1979 perustetun perheyrityksen liikevaihto on noin miljardi euroa.

 

Jula avaa useita tavarataloja

Jula näkee Suomen markkinoilla paljon potentiaalia ja jatkaa nopeaa laajentumistahtiaan myös nykyisessä taloussuhdanteessa. Sen tavoitteena on tulla valtakunnalliseksi ja avata Suomeen useita uusia tavarataloja.

 

– Krossikeskus on kasvava liikealue, jota tavaratalomme tulo kehittää entisestään. Haluamme auttaa ihmisiä tekemään asioita itse ja tarjota asiakkaille mahdollisuuden tehdä ostoksia haluamallaan tavalla. Edelliset avajaisemme Hyvinkäällä sujuivat hienosti, ja Julan asema vahvistuu koko ajan Suomen markkinoilla, Jaakko toteaa.

 

 

Vastaanotto on ollut lämmin

– Olemme saaneet erittäin lämpimän vastaanoton Suomessa. Avaamme useita uusia tavarataloja, ja suomalaiset asiakkaat pitävät Julasta. Nykyisessä taloustilanteessa yhä useampi on kiinnostunut edullisista vaihtoehdoista, ja Jula on tässä tärkeässä roolissa. Uskomme kivijalkakauppaan, ja tuntuu hienolta ja innostavalta avata tämä ja vielä kolme muuta uutta tavarataloa Suomessa ennen vuoden loppua. Toivon, että konseptimme, laaja valikoimamme ja houkuttelevat hintamme vetävät asiakkaita myös Kaarinassa, sanoo Julan toimitusjohtaja Johan Sjöhagra.

 

Julan myymälässä Kaarinassa on 2 700 neliötä, ja sen valikoimassa on noin 15 000 tuotetta. Tavaratalo luo seudulle aluksi noin 20 uutta työpaikkaa.

 

Lisätietoja:

Jaakko Soini, maajohtaja Jula Finland OY

Sähköposti jaakko.soini@jula.com

Puh. +358 40 835 2791

 

Tietoa Julasta

Jula Industri perustettiin vuonna 1979 perheyrityksenä Jultorpin maatilalla Skaran ulkopuolella. Karl-Johan Blank, Julan omistaja, on ollut yrityksessä alusta alkaen ja rakentanut sitä. Viime vuosina yritys on kehittynyt Jula Holding -konserniksi, yhdeksi Ruotsin suurimmista yksityisomistuksessa olevista konserneista, ja se toimii vähittäiskaupan, kiinteistö-, rahoitus-, logistiikka-, hotelli-, ympäristö- ja energia-aloilla. Jula Holding -konsernin pääkonttori sijaitsee Skarassa Ruotsissa. Konsernissa on noin 4 500 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli yli 10,4 miljardia kruunua. Lisätietoja osoitteessa www.julaholding.com.

 

Jula aloitti vähittäiskauppayrityksenä, ja se tarjoaa ”tee-se-itse”-ihmisille laajan ja huolellisesti valitun valikoiman tuotteita kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan edulliseen hintaan. Tuotteita myydään vahvan verkkokaupan kautta ja yhteensä 130 tavaratalossa (Kaarina mukaan lukien), joista 66 on Ruotsissa, 41 Norjassa, 19 Puolassa ja neljä Suomessa.

Lisää Julan historiasta voit lukea täältä: https://historia.jula.com/.

3853382_0.jpeg


Media

Click the miniature to download the picture with original form


Newsroom images

Newsroom images and logotypes

Invigning_HAS_200625_76.jpg
Magnus Kristoferson
23 Pressbild_Julahotell_Gysingeherrgård_2023.jpg
Magnus Kristoferson_220524.jpg
GK_Blanks_RGB.jpg
Ulrika Kjellman.JPG
CL Skara flygbild 210823 A 4_3 Standard Fullscreen_0.jpg
Hopp sommarjobb
See all