Market

Category

News images

Download news images and logotypes

GK_Blanks_RGB.jpg
jula_logistics_logo_RGB_JPEG.jpg
wastgotafinans_logotype_small.png
Hopp sommarjobb
Torrhamn
Johan Sjöhagra
Hööks 2.jpg
23 Pressbild_Julahotell_Gysingeherrgård_2023.jpg
See all

Contact

If you have questions about Jula Holding’s press releases and new items, please contact us by email or telephone.

10:002023-10-03

Jenny blir ny försäljningschef på Jula Hotell

jenny_moore.jpg

Jula Hotell fortsätter satsa på konferenser och events. Jenny Moore har rekryterats som ny försäljningschef med särskilt ansvar för satsningen. 

– Jag ser fram emot att jobba med teamet på Jula Hotell och tillsammans med dem driva kundupplevelsen och försäljningsprocessen framåt, säger Jenny.

Jag ser fram emot att jobba med teamet på Jula Hotell och tillsammans med dem driva kundupplevelsen och försäljningsprocessen framåt.

Jenny Moore, tillträdande försäljningschef Jula Hotell

Jenny är bosatt i Stockholm med sin familj och bestämde sig tidigt i livet för vad hon ville arbeta med. Jenny har aldrig haft anledning att tvivla och har tillbringat hela sitt yrkesliv i olika roller inom hotell.

 

Närmast kommer Jenny från jobbet som Head of Sales på Tott Group.

 

– Det känns både kul och spännande att få kliva in på en ny arbetsplats. Mina tio år på Tott Group har varit utvecklande för mig, både som människa och ledare, men när jag fick frågan om jag ville börja jobba på Jula Hotell kändes det helt rätt att tacka ja, säger Jenny.

 

– Jag är oerhört glad att hälsa Jenny välkommen till oss på Jula Hotell. Hennes gedigna bakgrund i kombination med hennes varma personlighet och starka driv gör henne till en självklar person för uppdraget. Jenny kommer in med nya idéer och arbetssätt som kommer stärka oss både på kort och lång sikt. Jag är övertygad om att hennes erfarenhet och kompetens kommer ta oss ytterligare steg i rätt riktning, säger Mikaela Grundström, vd Jula Hotell.

 

– Jula Hotell vill hitta en unikitet i varje anläggning och lyfta det som ger en särprägel. Jag ser fram emot att vidareutveckla det konceptet. Priset är fortsatt viktigast när man bokar konferens men anläggningens läge och omgivningar blir allt viktigare. Här ser jag fantastiska möjligheter för Jula Hotell och jag är övertygad om att vi tillsammans kommer att nå nya höjder, sägerJenny.

 

Jenny Moore tillträder tjänsten som försäljningschef den 6 november.

 

 

 

För ytterligare frågor

Mikaela Grundström, VD Jula Hotell , +46 760-16 30 00, mikaela.grundstrom@julahotell.se

jenny_moore.jpg


Media

Click the miniature to download the picture with original form


Newsroom images

Newsroom images and logotypes

Ulrika Kjellman.JPG
20240603_Hoogia besoker Marjarp
Karl-Johan  Blank ägare Jula Holding.jpg
Invigning_Reso_160323__c7a2398_m.jpg
KJB Storefront 1.jpg
Peder Larsson
Torrhamn
Marjarp 220509 (1)_50034.jpg
See all