Marknad

Kategori

Pressbilder

Ladda ner pressbilder och logotyper

Mikaela Grundström_JulaHotell_Porträtt_6000x4000 3.jpg
Marjarp 220509 (56)_50034.jpg
Johan Sjöhagra i varuhus_0.jpg
203 GylleneUttern_Konferens_2023.jpg
Karl-Johan Blank.png
Invigning VASH 221215 48_1.jpg
Invigning_HAS_200625_76.jpg
First sod Marjarp
Se alla

Kontakt

Om ni har några frågor om Jula Holdings pressmeddelanden och nyheter, kontakta oss på mail eller telefon

06:002022-10-31

Jula avaa tavaratalon Vaasaan

Jula Skylt.jpg

Ruotsalainen kodinfiksaajaketju Jula avaa 10. marraskuuta ensimmäisen Suomen tavaratalonsa Vaasaan. Avajaisten yhteydessä lanseerataan myös Julan verkkokauppa Suomen markkinoille. Jula on suunnattu kaikille kodinfiksaajille, jotka etsivät edullisia tuotteita kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan.

Ruotsalainen kodinfiksaajaketju avaa ensimmäisen tavaratalonsa Suomessa 10. marraskuuta Vaasaan. Tavaratalo sijaitsee Klemettilän liikealueella, keskeisellä paikalla Vaasassa osoitteessa Sepänkyläntie 4, kaupungin keskustan ja Kivihaan liikealueen välissä. Tavaratalo on kooltaan 2000 neliömetriä ja sisältää 15000 tuotetta. Avajaisten yhteydessä lanseerataan myös Julan verkkokauppa Suomen markkinoille.

- Julan verkkokauppa kehittyy voimakkaasti, ja nyt avaamme verkkokaupan myös Suomessa. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme tavoittaa koko Suomen, mikä on uskomattoman tärkeää erityisesti Suomen tavarataloketjua rakennettaessa, Jula Suomen maajohtaja Jaakko Soini sanoo.

- Tuntuu hienolta avata vihdoin Suomen ensimmäinen Jula-tavaratalo ja toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi suureen, kauniiseen ja hyvin varusteltuun tavarataloon. Tiedämme, että monet pohjanmaalaiset rakastavat fiksata asioita kotona, ja toivon, että vierailu tavaratalossamme tai verkkosivuillamme inspiroi heitä, Jula Vaasan tavaratalojohtaja Anssi Saksi sanoo.

Jula on yksi Ruotsin suurimmista vähittäiskauppaketjuista, jolla on tavarataloja ja verkkokauppa Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa. Kodinfiksaajaketju tarjoaa ”tee-se-itse” ihmisille laajan valikoiman tuotteita kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan edulliseen hintaan.


– Harva muu toimija Suomessa tarjoaa kodinfiksaajalle yhtä laajaa valikoimaa saman katon alla. Julan edullinen konsepti sopii hyvin Suomen markkinoille, ja Klemetsö on laaja liikealue, joka kehittyy edelleen Julan tulon myötä. Olen vakuuttunut siitä, että saamme hyvän vastaanoton Vaasassa, Jaakko Soini sanoo.

Vaasan tavaratalon rakentaminen alkoi syyskuussa, ja Jula on nyt valmis toivottamaan ensimmäiset suomalaiset asiakkaansa tervetulleiksi.
Jula näkee Suomen markkinoilla suurta potentiaalia, ja Vaasan jälkeen yritys aikoo lähivuosina laajentua muillekin paikkakunnille.

Jula Skylt.jpg

Lisätietoja antaa:
Jaakko Soini, maajohtaja Jula Finland OY
Sähköpostiosoite:
jaakko.soini@jula.com
Puhelinnumero: +358 40 835 2791

Anssi Saksi, tavaratalojohtaja Jula Vaasa
Sähköpostiosoite: anssi.saksa@jula.com
Puhelinnumero:
+358 50 300 5610

 



Media

Klicka på miniatyren för att ladda ner bilden i originalformat


Pressbilder

Nyhetsrum bilder och logotyper

203 GylleneUttern_Konferens_2023.jpg
Pressbild_Skara Konsthotell_Bygggnad_Edit_2023.png
Invigning VA„SH 221215 57_0.jpg
Ulrika Kjellman.JPG
Picture1.jpg
First sod Marjarp
6 GylleneUttern_Flygbild_2023.jpg
Hööks interiör.jpg
Se alla