Market

Category

News images

Download news images and logotypes

Hööks interiör.jpg
Ryttare med häst
Ryttare med vit häst
Eva Sara .jpg
jula_hotell_logo_without_underline_RGB_JPEG.jpg
Ulrika Kjellman.JPG
First sod Marjarp_1
jula_miljo_energi_logo_RGB_JPEG.jpg
See all

Contact

If you have questions about Jula Holding’s press releases and new items, please contact us by email or telephone.

09:002021-02-22

Ny VD för Wästgöta Finans

Andreas Johansson_VD_WGF.jpg

Wästgöta Finans tar nästa steg i utvecklingen av verksamheten och i samband med det tillträder Andreas Johansson som ny VD för bolaget. Andreas kommer närmast från Låntagarnas där han var VD.

– Jag ser en stor utvecklingspotential hos Wästgöta Finans och bolagets koppling till Jula skapar fantastiska möjligheter. Företaget genomsyras av en stor entreprenörsanda och ett brinnande engagemang som jag verkligen gillar.

Andreas Johansson, ny VD Wästgöta Finans

− Det känns jättebra att ha Andreas ombord. Vi är väldigt nöjda med hans driv och engagemang och hans omfattande kunskaper om privatlånemarknaden. Vi vill ta Wästgöta Finans till nästa nivå genom effektiv kundbearbetning och rätt marknadskommunikation. Med Andreas vid rodret kommer vi att nå upp till den potential som finns i branschen och få Wästgöta Finans att utvecklas på ett positivt sätt, säger Joachim Frykberg, VD Jula Holding.  

Andreas Johansson kommer närmast från jobbet som VD för Låntagarnas. 2012 tog Andreas sin examen som civilekonom med inriktning finansiering vid Stockholms Universitet och har därefter bland annat arbetat på Santander Consumer Bank och Sambla.

– Jag ser en stor utvecklingspotential hos Wästgöta Finans och bolagets koppling till Jula skapar fantastiska möjligheter. Företaget genomsyras av en stor entreprenörsanda och ett brinnande engagemang som jag verkligen gillar. Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor ta nästa steg i företagets utveckling. Det är med en tydlig vision och motiverade medarbetare som man bygger framgång, säger Andreas Johansson, ny VD för Wästgöta Finans.

− Vi är övertygade om att Andreas kommer att bidra på ett mycket bra sätt, både som person och ledare samt med sin kompetens och erfarenhet inom finansiering. Tillsammans med medarbetarna i bolaget kommer han att ha en viktig roll i koncernens fortsatta utveckling, säger Joachim Frykberg.

Andreas Johansson_VD_WGF.jpg

För ytterligare information

Joachim Frykberg, VD Jula Holding, +46 701-90 29 30, joachim.frykberg@jula.se

Andreas Johansson, VD Wästgöta Finans, +46 733-37 25 96, andreas.johansson@wastgotafinans.se

Eleonor Eriksson, Kommunikatör Jula, +46 722-19 35 21, eleonor.eriksson@jula.se




Newsroom images

Newsroom images and logotypes

Picture1.jpg
Vindkraftverk_231025 1.jpg
Vindkraftverk_231025 2.jpg
Marjarp 202302 3_50034.jpg
Ryttare med vit häst
CL Skara flygbild 210823 A 4_3 Standard Fullscreen_0.jpg
KJB Storefront 1.jpg
First sod Marjarp
See all